24.03.2013 г., 10:13 ч.

Ему БИ'О'СА 

  Поезия » Хумористична
494 0 2

Изтрих си БИОСА и настроих харда да дрънчи.

Пуснах Уиндуууса да търчи.

Обаче вирус го изпревари и

РАМА му разтовари от излишни програмки,

без излишни драмки.

 

Чакам да гу зареди,

то ми рисува черчевета, без пердета.

Надпис мига, бластъра хрупти,

'ДАЙ КИНТИ УЕе, ако не искаш да ти крашна БИОСа!?! - 'ба'ти въпроса!

 

Обадих съ на Ему, 

донесе магнит.

Така ми спаси компа...

от мененгит.

 

 

© Бисер Дръпничорапчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • медицински, хардуерно-софтуерен двупосо4ен копутърен, английско кирилизиран и български жаргонен ... ре4ници
  • Ле-леее! Тук ще ми трябва речник за не знам какви думи...
Предложения
: ??:??