1.08.2019 г., 16:02 ч.

Енигма 

  Поезия » Любовна
472 0 2

Във сънищата си те чакам, като енигма стара да приседнеш ти.

Ела примамливо и бавно,

притихнала до мен бъди.

И не по гарите и по пристанищата ще те търся аз,

във моето сърце е всичко, а мина само час...

И всяка среща с теб е сякаш първа,

и времето ужасно ни дели,

във сънищата ми бъди различна, най-истинската Ти.

Когато завали отново, ти си припомни за моите слова,прекрасно запомни, че щом навън вали

се буди съществото ми

и друго повече не иска,

освен да го обичаш ти.

© Си Ляна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??