25.02.2024 г., 15:21 ч.

Енигмата „Божанов“?! 

  Поезия
83 0 0

Живее тоз

           безбожен Божанов Нотариус

в абсолютен комфорт

                          и стил недостижим,

с авторитет

                            висш, неоспорим;

Корупцията провъзгласил

за спорт свръхпечеливш,

а своя клуб „Осемте джуджета“

за Университет – най-престижният

                                    на планетата.

И в името на своите

                         безспорни заслуги,

тържествено и безпрекословно

                                          присъди

(без да спори):

„Всички съдии и прокурори

да са все моя еднолична

                                       прислуга!“

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??