Feb 25, 2024, 3:21 PM

Енигмата „Божанов“?! 

  Poetry
79 0 0

Живее тоз

           безбожен Божанов Нотариус

в абсолютен комфорт

                          и стил недостижим,

с авторитет

                            висш, неоспорим;

Корупцията провъзгласил

за спорт свръхпечеливш,

а своя клуб „Осемте джуджета“

за Университет – най-престижният

                                    на планетата.

И в името на своите

                         безспорни заслуги,

тържествено и безпрекословно

                                          присъди

(без да спори):

„Всички съдии и прокурори

да са все моя еднолична

                                       прислуга!“

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??