14.01.2012 г., 13:25 ч.

Епиграмен триптих 

  Поезия » Пародии
689 0 3

                    Стихозъбче

 

Интелек-тоалет-с  дръзко стреля с показалец:

"Ти си брак, щот' си макак!"

Но мигом сепва се, че... сочел огледалото -

изтръпнали му глас, душа, ръка и крак...

 

 

                  Капан на едро

 

Симпатично отмъщение преследва го в захлас,

със буйнокосо наслаждение го дебне,

вещо и изтънчено подлага нежен праг,

грижи се да падне, сам, във собствения си капан на едро...

 

 

                  Ко пък толкус

 

Весели, засмени, щото яли-пили,

булки си разменяли - нов рахат открили...

А пък после рекли си:"... туй ни е ут нази...",

врачки вкупом креснали: "Бок шъ и съз вази!".      

© Веселин Динчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??