16.08.2018 г., 9:50 ч.  

Епиграми - енти 

  Поезия » Епиграми
682 0 0

ЕПИГРАМИ - "ЕН-ТИ"

 

1/ ПАРЛАМЕНТАРИСТА

Речта му бе без аргументи,
нападаше със  глас висок!
Измисляше си  все проценти,
 и на лъжците стана "бог"!
И стана тя каквато стана,
избраха го да е "тарана"!
И на скоро тая мента,
стана клечка в Парламента!

2/ШАНС

Показаха го на екрана
и той таланта си разкри!
Едни лъжи като захвана,
чак Полюсите изгори!

 

3 /ДЪРЖАВНИЯ КЕРВАН

Държавния керван върви
и злобни кучета го лаят!
 те по поръчка туй го правят,
а не, че нещо ги боли!
А глупавите демократи,
оставят ги света да клатят!
Не знам защо това  го правят?!
О, щом са кучета - да лаят!
 

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??