4.03.2018 г., 23:38 ч.

Eпитафия 

  Поезия » Философска
1319 3 3

Живеещ все за утрешния ден
за следващите месеци, година.
Към бъдещето вечно устремен,
човекът ненадейно се спомина.

Че бъдещето е изпуснат влак,
когото гоним с най-различни средства,
а настоящето подлага крак
и ни изпраща мълнии и бедствия.

Затуй живейте своите моменти
улавяйте ги и си ги ценете,
Че Бог изхвърля ги като полента,
но стъпкват ги в краката си свинете.

© Таня Гулериа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??