13.08.2013 г., 20:02 ч.

Ерато 

  Поезия » Еротична
1336 0 2

ЕРАТО

 

Докосвай ме открито, без никакво съмнение и свян,

Завивай голото ми тяло с целувки, парещи от плам,

Поглъщай жадно мириса на страстна нощ,

Желая те безумно, люби ме силно с мъжка мощ!

Бъди възбуждащо вулгарен, шепни ми забранените неща,

Отдавам се изцяло, от твоята уста, ръка зависеща…

Усещам влажните вълни, заливащи ме като бряг,

на който чакам тръпнеща препускащия впряг.

Сега! О, да! Бъди, със мен, във мен,

Възбудата ми заключи в любовен плен!

Препускай бясно, диво, обладавай,

Не спирай, чуваш ли?! Прошепвам: “Давай“!

Изригвам в страст неземна, вулканична,

Благодаря ти, скъпи, за еротиката безгранична!

 

© Манипулирам Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??