22.06.2010 г., 10:23 ч.

Ерес 

  Поезия
343 0 0

Седиш.
Мълчиш.
Чакаш ме.
Не спиш.
Искаш да те открия.
Зовеш наум за магия.
Просиш от мене пощада
и не разбираш,
че любовта води към ада.
Забрави ме.
Преглътни ме.
Спри да нашепваш моето име.
Може би точно тогава
аз ще дойда при тебе на клада.
Ще те спася.
Ще те открия.
Тъкмо когато отричаш магията.

© Алиса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??