14.12.2007 г., 7:45 ч.

Еротичен сън 

  Поезия » Любовна
1608 1 11

ЕРОТИЧЕН СЪН


Сънувам те на спалнята от бяло,
завита само със парфюма фин,
докосвам с пръсти тръпнещото тяло
и любим се сред нежен балдахин.
С премрежени очи глава полюшваш,
гореща страст в полуотворена уста,
ти леко пръсти под езика мушваш
в несвяст на Ерос под властта.
И всяка фибра в тебе се препъва,
с дъха си те докосвам аз,
желанието в трепета потъва
в конвулсии и еротична страст.
Езикът гали влажните бедра,
ухаещи на мокри брегове
и чувствата от твоите недра
бликат в сладки грехове.
Хлъзвам се на топлите гърди,
ти гънеш се под мен като вълна,
със нокти казваш ми - поспри,
ще продължиме след това.
И сънят отново се повтаря -
обличаш пак парфюма фин,
в страстта снагата ти догаря
сред ласки в нежен балдахин.
И...

© Валентин Желязков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??