30.10.2013 г., 21:24 ч.

Еротичен танц на любовта 

  Поезия » Еротична
1916 1 2

ЕРОТИЧЕН ТАНЦ НА ЛЮБОВТА


Докосвай тялото ми с устни,

накарай го със пламъка на любовта да загори!

Ръцете ти нежно да докосват кожата ми,

да ме карат да изтръпвам под ласките ти!


Искам в легло от рози страстта да събудим,

аз и ти, а ритъмът на еротичен танц в телата ни да се зароди!

И да пия от любовта ти, жадна за още и още,

с желание нощта да няма край!


Накарай ме неспирно да шепна името ти,

накарай ме да оставя по гърба ти следи от нокти,

които на сутринта да ти напомнят за любовта ми!

Покажи ми как един мъж нежно може да обича,

с целувки щастие ми дари, а женската ми душа,

да се разтапя в топлината на любимите прегръдки!


И колкото и да бликат от сърцето ми думи и рими,

те недостатъчни са, за да опиша, че всяка клетка в мен те иска

и името ти крещи!!!



Посветено на моето щастие!


© Ай. Джи. Лилит Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тъй като не обичам да ме критикуват, нито аз да критикувам... Смятам, че произведението ми има рими. Ако според теб няма РИМИ, то поне ще трябваше редакторката Токсин да му даде отказ за публикуване. Благодаря ти, че се отби да прочетеш нещо без РИМИ в графа-поезия. Поздрави!
  • "И колкото и да бликат от сърцето ми думи и РИМИ,
    те недостатъчни са, за да опиша, че всяка клетка в мен те иска
    и името ти крещи!!!"

    Думи виждаме, ама рими... : )
Предложения
: ??:??