29.05.2018 г., 1:48 ч.

Еротично 

  Поезия » Любовна
463 3 7

Еротично

 

Няма друг като него
с толкоз жар да обича.
Види ли ме, веднага
почва да ме съблича.

 

Покрай мене бушува,
във краката ми лази.
От мъжете ревнува
и от вятъра, пази.

 

На вълните си мъкне
пяна, с цвят на шампанско –
иска да ми отмъкне
и оскъдните бански.

 

Влизам гола във него.
То ми се наслаждава.
И с блаженствена нега
бавно ме обладава.

© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??