10.12.2006 г., 20:01 ч.

Еротично 

  Поезия
796 0 5

Светът ми е разтърсен до основи,
избавен е от всяка прозаичност -
напиращият помежду ни огън
разлива се във дива еротичност.


За миг реалността изгубвам
и в тебе вкопчват се ръцете,
след силната наслада се събуждам
и виждам пак света и тебе...


Усещане за женственост витае,
присъствие на мъж го породи,
едва ли жаждата за плът ще обуздая,
едва ли някой ще ме укроти.


Във мене си - поток от чувства
връхлита ме,препуска и кипи...
Интимността ни е изкуство -
на него ще ме учиш ти!

      Февруари 2004

© Татяна Начкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??