14.07.2023 г., 10:20 ч.

Еротично меню 

  Поезия » Еротична, Хумористична
363 1 2
 

Целувка тук, целувки там,
целувам всяко сладко кътче...
Така си вкусна, ще те ям,
(по-гладен съм от Кумчо-Вълчо)

А ти усмихваш се, не бягаш,
не те е страх от моя глад...
Сама най-вкусното предлагаш,
а този чуден аромат...

Ох, стига приказки, начало!
Ммм, така е вкусно, ам-ам-ам...
Аз гладен съм за твойто тяло
и вече съм, където искам... Там!...

 

25.09.2022.

 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??