10.01.2011 г., 18:19 ч.

Еротично за музата 

  Поезия » Еротична
946 0 2


По нощница от лунна светлина
идва с мрака нощен тя...
спуска се до рамото ти с аромат
на сластни спомени безплътни...
Ти я уптлътняваш с поглед и подмокряш,
изпиваш соковете от чашата с амброзия,
пред монитора застава с Евина рокля
и очаква те, от римуване разгонена...
Музата ти, сладостна и пивка,
в мислите ти се разлива
и се вдървяваш, а тя щастливка
се прекръства - полудевица
и те опива...
напиши я,
нарисувай я с пастели,
в музиката си я акордирай,
о, маестро, ти я проектирай
и рапи-рай,
и рапи-рай,
и рапи-рай.


(вдъхновено от "Триолет" на ANG)

© ДЕСИСЛАВА СТОЯНОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??