4.09.2007 г., 8:50 ч.

Еротика  

  Поезия
848 1 2

Обожавам тялото ми да докосваш,
ръцете ти обичам аз да чувствам,
всяка моя точка с тях ти да обхождаш ,
да стена, заливана от страст, да се вълнувам.

Обожавам тялото ми да целуваш,
най-чувствените зони по мене да откриваш
и когато в мен избухва ураган,
да се слееш с мене, с жар и плам.

Обичам тялото ти да целувам,
да чувствам твоята възбуда,
да дразня всяка твоя част,
да ме желаеш, пламъкът в тебе щом събудя.

Обичам тялото ти да докосвам,
с пръст по него да те предизвиквам,
да подуша как на страст и секс ухаеш,
да се слеем в едно, докато изригнем.


31.08.2006

© Гергана Бояджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??