28.11.2014 г., 13:38 ч.

Есемеси за 'Лека нощ' 

  Поезия » Любовна
349 0 0

То е като да ти запаля звезда
и да ти кажа "Лека нощ, мили".
Аз почти ти усещам дъха
във косите ми как се свива.

То е като да ме помилваш със страст
и да кажаше: "Ела да се любим".
В мрачината на нощния здрач
ти ме чувстваш, почти ме сънуваш.

22 и половина е.
Напрягат слухът джиесемите ни.
Точно време?
Точно е време.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??