28.10.2021 г., 16:41 ч.

Есен 

  Поезия
290 0 0

              Есен

 

Летят разноцветни листата

и сякаш килим от цветя

разстила навред по земята

с вълшебна ръка есента.

 

В душата ми струните скъсани

отново пропяват с тъга.

Къде сте забравени трепети

на всяка красива мечта?

 

С целувки листата ме галят,

омайват ме нежно трептят,

сълзите в очите ми парят,

искрици от обич блестят.

 

              Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??