Летят разноцветни листата
и сякаш килим от цветя
разстила навред по земята
с вълшебна ръка есента.
В душата ми струните скъсани
отново пропяват с тъга.
Къде сте забравени трепети
на всяка красива мечта?
С целувки листата ме галят,
омайват ме нежно трептят,
сълзите в очите ми парят,
искрици от обич блестят.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.