28 окт. 2021 г., 16:41

Есен 

  Поэзия
299 0 0

              Есен

 

Летят разноцветни листата

и сякаш килим от цветя

разстила навред по земята

с вълшебна ръка есента.

 

В душата ми струните скъсани

отново пропяват с тъга.

Къде сте забравени трепети

на всяка красива мечта?

 

С целувки листата ме галят,

омайват ме нежно трептят,

сълзите в очите ми парят,

искрици от обич блестят.

 

              Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??