28.09.2006 г., 23:22 ч.

Есен 

  Поезия
840 0 13
Настъпва есен,
падат жълтите листа,
все още съхранили топлината.

И без песен,
бавно спуска се нощта.
Все още чува се шума
на малката река
и ромонът остава във сърцата.

Не искаме
да кажем "сбогом"
на лятото, което
маха ни с крилата
на отлитащото ято,
но знаем че ще се завърне
пак през юни
с аромата на цветята.

© Сави Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??