4.10.2009 г., 15:17 ч.

Есен 

  Поезия
476 0 1

Късат се струните на листата.

Есен моя!

В погледа ти има огън.

Обич моя!

Днес небето плаче.

Есен моя!

В твоите мечти се раждам.

Обич моя!

Малко хладно е, но не е тъжо.

Есен моя!

Зная колко ме обичаш.

Обич моя!

© Зорница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??