Oct 4, 2009, 3:17 PM

Есен 

  Poetry
563 0 1

Късат се струните на листата.

Есен моя!

В погледа ти има огън.

Обич моя!

Днес небето плаче.

Есен моя!

В твоите мечти се раждам.

Обич моя!

Малко хладно е, но не е тъжо.

Есен моя!

Зная колко ме обичаш.

Обич моя!

© Зорница All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??