22.08.2007 г., 11:48 ч.

Есен 

  Поезия
506 0 6
есента  се скри
в косите ти
отронен лист
от спомени за лятото
 
вали, вали...
 
в недрата на
душата ми
небето спи
ти криеш
шепота си
във съня на ангели

© Иван Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??