9.09.2019 г., 7:49 ч.

Есен е 

  Поезия » Любовна
360 2 2

Сърцето ми ранено пак кърви.

Душата ми е плачеща китара.

На път към неизвестното поемам,

какво ли утре ме очаква…

Мечти, илюзии – измама ли са,

а падащи звезди – желания?

Далечен спомен ли оставаш?

Въпроси без отговор това са.

Есен е, септември е,

а щурците още пеят за любов.

Край ли е или пък начало ново -

знае един, единствен Бог.

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря!
  • Благодаря за любими, Цвете!
Предложения
: ??:??