11.11.2009 г., 16:48 ч.

Eсен в градината 

  Поезия » Философска
509 0 0

Застрадала самотна стара джанка:
"Човече, искам пак да съм фиданка!

Такъв ми е моделът - проста слива,
дори когато с фосфор ме заливат.

И нека никой да не е намусен,
опитвайки плода ми вкусен "

Затрогнат, архитектът я послуша
и пъпково я тунингова...
... с круша.

© Маргарита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??