30.10.2012 г., 12:05 ч.

Есен златна, сезон любим 

  Поезия » Пейзажна
624 0 0

Много пътувах, малко преживях.

Много гледах, но нищо не видях.

Теб търсих, но да те намеря не успях.

 

Есен златна, сезон любим,

времето дойде отново дните си да споделим.

На твоите ветрове игриви

обичам аз да слушам песните звънливи.

 

Златистата премяна пръв приятел ти е, знам.

Ала на нея вяра нямам. Ще ме измами тя.

Защото скоро зимата студена ще похлопа на входната врата.

© Михаела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??