дъжд... есенен дъжд...
някак тъжно и тихо ръмящ,
от облак далечен,
неочаквано към мене притичал,
нечии сълзи понесъл...
валят във ръцете ми
капчици топли,
по лицето ми кротко потичат,
целуват очите ми, устните милват,
мило и нежно обичат.
тебе усещам,
твоята болка в тази тъжна
и нежна милувка,
есенно кротко, дъждовно обичане,
дар за мене от Бога.
с бели мъниста
огърлица ниже от нечии
влюбени мисли
облакът тъжен, облакът нежен,
от есенен вятър понесен...
http://www.youtube.com/watch?v=STtzjplp4Tg
музика > Enya - A Day Without Rain
художник - Валери Ценов
© Магдалена Костадинова Всички права запазени
Сърдечни поздрави мила Маги