18 сент. 2011 г., 23:08

Есенен дъжд... 

  Поэзия » Любовная
4453 0 49

     

 

 

           дъжд... есенен дъжд...
           някак тъжно и тихо ръмящ,
 

           от облак далечен,
           неочаквано
към мене притичал,
           нечии сълзи понесъл...
 
           валят във ръцете ми
           капчици топли,

           по лицето ми кротко потичат,
           целуват очите ми, 
устните милват,
           мило и нежно обичат.

           тебе усещам,
           твоята болка в тази тъжна

           и нежна милувка, 
           есенно кротко,
дъждовно обичане,

           дар за мене от Бога.

           с бели мъниста
           огърлица ниже от нечии

           влюбени мисли 
           облакът тъжен, облакът нежен,
           от есенен вятър
понесен...

 

 

                     http://www.youtube.com/watch?v=STtzjplp4Tg

 

             музика > Enya - A Day Without Rain

 

                  художник - Валери Ценов

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??