29.11.2012 г., 11:18 ч.

Есенен ескиз 

  Поезия » Източни форми
937 0 10

***

Дъждът римува
рехави вълшебства.
Извалях тихо.

***
Набожда вятър
вироглави гълъби. 
Есенен ескиз.

***
Нощен звездопад -
пътека от светулки.
Посявам песен.

***
В слепи полета
бродирам зеленото.
Слама за злато.


***
Капе вишнев цвят
пенлива симфония
в пролетна локва.

***
Събирам небе
в огледала за птици.
Късни ръцете.

***
Лудост на глътки.
С трънче вълшебство
ситня светулки.

© Мери Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??