19.10.2014 г., 12:44 ч.  

Eсенен мотив 3 

  Поезия » Любовна
349 0 0

Тих есенен дъжд -

разделят се жена и мъж.

Колко мъка има в любовта,

когато е сама!

 

Колко сълзи, колко мрак,

когато искаш да я видиш пак,

а от нея със стени си отделен.

Мечтай да я имаш пак някой ден!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??