Oct 19, 2014, 12:44 PM  

Eсенен мотив 3 

  Poetry » Love
350 0 0

Тих есенен дъжд -

разделят се жена и мъж.

Колко мъка има в любовта,

когато е сама!

 

Колко сълзи, колко мрак,

когато искаш да я видиш пак,

а от нея със стени си отделен.

Мечтай да я имаш пак някой ден!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??