1.11.2011 г., 15:53 ч.  

Есенен полъх 

  Поезия » Пейзажна
460 0 0

Есенен полъх



Задуха Вятър през полята,
залюля за миг дори Земята
и през разперените Клони
Eсента листата си отрони.

Разпръсна вихъра листата,
далеко, чак до Долината,
където растнеше Топола
и нежно Свиреше с Виола.

В природата случайно няма,
когато срещне сродни двама,
те музика създават за душата,
и радват със Любов земята!



Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??