16.11.2004 г., 21:16 ч.

Есенна Любов 

  Поезия
1074 0 0

Капят, есенните листи.
С тях отиваш си и ти.
Поглед тъжен и замислен
Впивам в моите мечти.


Капят, есенните листи.
Любовта е тъй далече.
Влюбен бях и лекомислен.
А до мен те няма вече.


Капят, есенните листи.
И не знам къде съм, кой?
А мечтите тъй златисти
тънат в мрачен тих покой.


Капят, есенните листи
и приятелството наше
ще остане, вечно искрено
без да бягам, да се плаша.


Капят, есенните листи.
Няма аз да те забравя.
И не мога и не искам.
Спомен в мене ще останеш!

© Марто Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??