Есенни листа...,вятърът довял
е с тях и любовта.
Капки дъжд,върху слънчева усмивка,
образували дъга.
Есенна песен или шепот нежен,
гласът ти меден като арфа,
свири любовна песен.
Есенни цветя,
разцъфтяла се любов.
Звън камбанен,
любовна клетва дай ми!
Писано 05.11.2003та
© Деси Всички права запазени