6.11.2020 г., 9:46 ч.  

Есенна песничка 

  Поезия » Философска
151 0 1

 

Не е нищо особено,

тревога в мъгла.

Дори без прогноза,

вали си дъждът.

Пак мене нарочи,

не е за пръв път.

Прескачам през локвите

с препълнена гръд.

Ще стигна дома си -

по-мокра преди

да изплувам русалка

от глава до пети.

 

 

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??