23.11.2013 г., 22:54 ч.

Есенна прегръдка 

  Поезия » Любовна
602 0 2

Есенна прегръдка

 

Обгърни ме с двете си ръце,

на рамото ти да притворя аз очи,

до твоето да бие моето сърце

и мъничко да помълчим...

 

Прегръщай ме и нежно погали ме,

аз искам този миг да си запазя,

не изричай дори и моето име,

по-сложно става, нищо не казвай...

 

Дръж ме плътно до тебе долепена,

ще усетиш как леко ще потръпна аз,

сякаш в ръцете си държиш цялата Вселена,

но само за минути от обречен час...

 

Направи се, че не ги усещаш

горещите сълзи по твоето рамо,

зная, че дълбоко в теб се сещаш,

че искам, но не мога да остана...

 

Недей в този момент за нищо да мислиш,

това е нашият миг най-огромен...

До себе си искам така да ме притиснеш,

че синини да ми оставиш за спомен...

 

Прегръщаме се много силно, 

но наесен никой не пита листата...

вятърът и времето без милост

откъсват и разделят те сърцата...

 

01.09.2012

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря от сърце, Лора! Нека ти се връща!!!
  • ТОВА СТИХОТВОРЕНИЕ Е НАИСТИНА ЗАПОМНЯЩО СЕ!!ТОЛКОВА ИСТИНСКО, ДЪЛБОКО, КРАСИВО И НЕЖНО!!!!!!!В СЪЩОТО ВРЕМЕ И ТОЛКОВА НАИСТИНА СИЛНО И СТРАСТНО!!!!!!!ВПЕЧАТЛЯВАЩО Е!!!!!БРАВО НА ТЕБ!!!!
    МНОГО СИ ТАЛАНТЛИВА!!!!!!!!!!
    ОТ МЕН МНОГО ПОЗДРАВЛЕНИЯ И НАЙ-ВЕЧЕ ЛЮБОВ!!!!!!!!!!!! НАДЯВАМ СЕ ДА БЪДЕШ ЩАСТЛИВА С ЛЮБИМИЯ СИ!!!!!!!
    С МОИТЕ УВАЖЕНИЯ!!!!!!!!!
Предложения
: ??:??