7.12.2013 г., 20:34 ч.  

Есенно 

  Поезия » Пейзажна
620 0 0

Барабанен звън от ромол

 на тих дъждец,

вплел отминали мечти.

И воал от студена хлад,

превърнала спомени

в сълзи.

Есента навяла е във нас

тъга човешка,

по отминалите дни.

С.Т., 21.10.2013г.

© С.Т. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??