7 dic 2013, 20:34  

Есенно 

  Poesía » Del paisaje
621 0 0

Барабанен звън от ромол

 на тих дъждец,

вплел отминали мечти.

И воал от студена хлад,

превърнала спомени

в сълзи.

Есента навяла е във нас

тъга човешка,

по отминалите дни.

С.Т., 21.10.2013г.

© С.Т. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??