15.10.2009 г., 10:08 ч.

Есенно 

  Поезия » Пейзажна
632 0 2

Есенно

 

Чудно красива,

игрива,

мъглива,

царствено

пристъпва

есента.

С нови одежди

природата кичи,

а душата ми

съблича

от мечтите-

отвяти

като есенни

листа...

© Лиляна Стойчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??