24.08.2011 г., 3:53 ч.

Есенно настроение 

  Поезия
428 0 0

Есенно настроение

 

Обичам да скитам

под дъжда,

през размитата

мъглявост на годините...

Тъжно да спомням

съкровени неща,

с трепет и нежност –

чувства отминали...

И, изгубила се там,

във висината,

гдето утрото

с ласка посреща зората,

ще пия с жадни устни

есенните капки на дъжда,

от дланите

на отминаващото лято...

© Пенка Обновенска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??