Есенно настроение
Обичам да скитам
под дъжда,
през размитата
мъглявост на годините...
Тъжно да спомням
съкровени неща,
с трепет и нежност –
чувства отминали...
И, изгубила се там,
във висината,
гдето утрото
с ласка посреща зората,
ще пия с жадни устни
есенните капки на дъжда,
от дланите
на отминаващото лято...
© Пенка Обновенска Все права защищены