21.09.2007 г., 9:22 ч.

Есенно-пейзажна 

  Поезия
1060 0 8

Самотна

плачеща върба...

И ние с нея.

Есен,

капеща коса

на овехтяла горска фея.

Пъстроцветен листопад.

Хладен ноемврийски дъжд.

Омърлушен,

пушещ град,

вечно там

и вечно чужд...

© Тома Кашмирски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??