4.09.2007 г., 14:43 ч.

Есенно стихотворение 

  Поезия
731 0 2
Плача - тихо е, ръми
по улица Шишман...
Вървя по тротоара
със чадър - а едва вали...
Можеш да четеш
от мен - добре!, -
прочети на глас тогава -
обичта ми,
не спирай да ме гледаш
и да ми говориш...
Защото съм далечна
екзотична мисъл
и очаквах те -
а ти, а ти...

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??