4 sept 2007, 14:43

Есенно стихотворение 

  Poesía
733 0 2
Плача - тихо е, ръми
по улица Шишман...
Вървя по тротоара
със чадър - а едва вали...
Можеш да четеш
от мен - добре!, -
прочети на глас тогава -
обичта ми,
не спирай да ме гледаш
и да ми говориш...
Защото съм далечна
екзотична мисъл
и очаквах те -
а ти, а ти...

© Нели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??