Есента дойде,
опръска ме с тъга,
а лятото се сгуши
на топло в моята душа.
Листата пърхат,
изгубени в мъгла,
заливат паркове, алеи
със златна красота.
А някъде се смеят момиче и момче,
в листа се къпят, сякаш са
капки залез край море.
© Борислав Всички права запазени