6 окт. 2010 г., 17:30

Есента дойде... 

  Поэзия » Пейзажная
544 0 0

Есента дойде,

опръска ме с тъга,

а лятото се сгуши

на топло в моята душа.

 

Листата пърхат,

изгубени в мъгла,

заливат паркове, алеи

със златна красота.

 

А някъде се смеят момиче и момче,

в листа се къпят, сякаш са

капки залез край море.

© Борислав Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??