11.11.2012 г., 16:28 ч.

Есента и любовта 

  Поезия » Пейзажна
509 0 0

Тъй шеметна във жълто и червено -

запалила е огън есента,

в дърветата ѝ - есенни огньове,

се грее и изгаря любовта.

Изгаря зарад огнената есен -

пленила я със багри на страстта,

все тича и върти се полудяла -

събира с шепи паднали листа!

Задъхана опитва грозд със вино -

от него аромат я лъха нов,

замайва се от сладката напитка -

в едно се сливат есен и любов...

© Теодора Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??