31.12.2018 г., 13:33 ч.

Ескиз 

  Поезия » Философска
411 1 1

Не може

никой да разруши

Храма на Бог в душите ни!

Но зазидани от камъни,

смирени в самотата си

и с кървящи пръсти

що сме съградили

за да удавим мига,

да определяме вината,

осъждаме или не

да отклоняваме целта,

рушейки тайнството

в духа отвътре,

обръщайки гръб

на великото чудо –

не е оня Храм

на Твореца

в душите

ни.

 

30.12.2018

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ооооо, това е страхотно казано!
    Много, много ми хареса!
    Идеята е в десятката!
    Възхищавам ти се.
    И ти благодаря!!!
Предложения
: ??:??