17.05.2017 г., 6:37 ч.

Естествено 

  Поезия » Свободен стих
542 0 0

 

Лутам се аз
из дълбините,
но се откривам
в несложността им.
Всяка една ми
дава нещо.
И във тъгата
ме усмихва.
Маските са ми
ненужни.
Лутам се, но
в дома си. 

 

© Даниело Данали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??